Truckstoffering

  Professionele truckstoffeerder

  Inmiddels beschikken wij over vele jaren ervaring op het gebied van truckstoffering. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden van truckstoffering? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! AB-Interieurs is de specialist in truckstoffering in de regio Zwolle, Harderwijk, Kampen, Nunspeet, Oldebroek, Elburg, Hierden en omgeving!

  Truckstoffering interieur:

  Naast bekleden verzorgen wij ook media en audio, verlichting, spuitwerk, foliedippen, diverse soorten stikwerk, borduursels, stanswerk, (vorm dat uit het leer komt). Voor alles op het gebied van interieur truckstoffering kunt u bij AB-interieurs aankloppen.

  Verder verzorgen wij in samenwerking met andere bedrijven ook de gehele buitenkant. Van kistopbouw lampen opbouwen inbouwen. Spuitwerk, special paint, staande uitlaat, zijn wij dealer van wat je maar kunt verzinnen in of op een vrachtwagen. Heeft u een vraag over truckstoffering interieur? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Truckstoffering: Wat is er mogelijk?

  Spuitwerk:
  Spuitwerk is enorm belangrijk. Wij werken daarom met een bedrijf die dat na jaren vervaardigd heeft tot een echt vak. Zowel het interieur als exterieur.

  Foliedippen:
  Foliedippen is een proces waar het object een echte houtlook krijgt of marmerlook, slangenleer, noem maar op.

  Truckopbouw:
  Opbouwen van u truck behoort ook tot de mogelijkheden dit ook weer in samenwerking met een bedrijf dat staat voor zijn vak

  De 3 soorten knoopen:
  De eerste soort is capitonneren zie je ook veel terug bij chesterfield bankstellen. Is een duurder soort van knoopen. In combinatie met ledverlichting erg chic. De andere 2 soorten ja dat is smaak. Maar alle drie is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  IMG-20151214-WA0013

  Losse stoffering:
  Losse gordijnen sets, hoezen, of noem maar op is hier ook te verkrijgen. We maken het zelf, maar in samenwerking met een ander bedrijf wordt dit ook op bestelling in een atelier gemaakt.

  Wilt u meer weten of heeft u een vraag? AB-interieurs helpt u graag. Neem vandaag nog contact met ons op!